Chalupa Bílá Desná

Ubytování v Jizerských horách

"Do Jizerských hor se můžete na dovolenou vydat po celý rok. Jizerská příroda je rozmanitá a je také domovem mnohých chráněných druhů rostlin i zvířat. Při troše štěstí na ně, třeba během Vaší dovolené na horách, skutečně narazíte."

− Léto v Jizerských horách

"Může se zdát, že trávit letní dovolenou na horách nemá příliš smysl. Opak je ale pravdou a horská letní příroda i zdejší atmosféra dokáže být velmi překvapivá."

− Léto v Jizerských horách

"Jizerské hory se v létě promění v letní destinaci plnou cyklotras a turistických stezek, v místo, které nabízí rozmanité výlety za přírodou i poznáním kultury či české historie."

− Léto v Jizerských horách

Proč ubytování v Jizerských horách?

Informace, které Vám pomohou se rozhodnout…

Čistá příroda

Jizerské hory zná téměř každý, málokdo však již ví, že patří mezi nejčistší hory v České republice.

Zima

Během zimy vás uchvátí zasněžená romantická údolí a kopce poseté roubenými chalupami.

Léto

V létě zase hluboké lesy, nesčetné vodopády, které jsou k vidění od jara a horské louky či zdejší slatě.

Turistika

Každý, kdo hledá ubytování, které nabídne autentický zážitek v horské přírodě se vším, co k němu patří, včetně procházek po horských loukách a stráních v rámci poklidné rodinné dovolené, si tu najde své.

Cyklistika

Pro svůj oblý reliéf zde mají cyklisté ideální podmínky, kterých náležitě využívají. Velmi hustá síť značených turistických cest uspokojí doslova každého.

Horolezectví

Nejenom cyklisté, ale také třeba horolezci zde najdou vše, co si sportovec může přát. Váš sportovní zážitek z Jizerských hor bude nezapomenutelný!

Na chalupě máme venkovní vířivku pro 5 osob s teplotou 37 až 40 °C, tato vířivka je zdarma pro naše hosty s provozem po celý rok.

Fotogalerie

Podívejte se, jak to u nás vypadá…

Nejnovější příspěvky

Přečtěte si, co se u nás děje…
15/09/2016 in Jizerské hory

Protržená přehrada má „Křížovou cestu“

Páv z Krömerovy boudy, Zjevení z Protržené přehrady, Smírčí kříž, nebo Kapr jako… lemují cestu, jež stoupá z Albrechtic k Mariánskohorských boudám a k Protržené přehradě v Jizerských horách.

Zobrazit
25/01/2016 in Chalupa

Máme novou kuchyň!

Aby se Vám u nás dobře vařilo, zrenovovali jsme pro Vás celou kuchyň!

Zobrazit
Další novinky…